Montaj folie auto Sector 6

Montaj Folie Auto Omologata R A R

Folii Auto LLumar Originale

Servicii profesionale de montaj folii auto pentru autoturismul dvs.

folie auto llumar

Montaj folie auto in Sectorul 6?

Vino la CrisDetailing!

Pentru ca la asta ne pricepem cel mai bine. Suntem la randul nostru soferi si stim ce inseamna traficul din oras sau sa stai minute intregi la semafor cu copiii in masina care se plang de caldura si soare.

Solutia la indemana tuturor, indiferent de tipul sau marca autoturismului este aplicarea foliei auto cu diverse procente de transparenta.

Noi folosim doar folie LLumar – lider mondial in acest domeniu.

Este de inalta calitate iar daca alegeti s-o montam noi, beneficiati atat de preturi mici cat si de profesionalism si garantia lucrarii.

Folia auto reduce caldura din autoturism cu cateva grade, astfel dvs. in timpul calatoriei puteti merge cu aerul conditionat la un nivel inferior. Un ultim motiv, dar nu cel din urma este ca autoturismul dvs. va fi mult mai aspectuos.

Dar avantajele nu se opresc aici. Folia auto va protejeaza, de asemenea, suprafetele si tesaturile din interior de lumina directa a soarelui. Ele pot reduce caldura din masina prin respingerea cu pana la 70% din energia solara in comparatie cu geamul auto standard. Acest lucru va imbunatati confortul in masina si va reduce cantitatea de aer conditionat necesara in special in zilele de vara. Va permite de asemenea sa va imbunatatiti concentrarea la drum.

montaj folie auto sector 6 ghencea

Locuiti in Militari, Drumul Taberei, zona Prelungirea Ghencea, Domnesti sau zone adiacente si vreti sa aplicati folie auto pe autoturismul dvs. la cel mai mic pret din zona?

Va recomandam sa faceti o programare pentru a fi siguri ca atunci cand ajungeti la noi, sa nu existe timpi de asteptare.

 

Telefon: 0724 798 243
Bd. Ghencea 134 – vizavi de stadion

Folia auto – avantaje

folie auto LLUmarFolia auto LLumar ne protejeaza de razele UV. Mersul cu masina cateva ore pe timpul zilei vara, ca de exemplu atunci cand mergem in concediu, ne poate expune la riscuri iar siguranta pielii este foarte importanta. Cu o folie Llumar montata pe geamurile laterale si luneta, in primul rand ne protejam copiii, calatoria este mult mai sigura, mai confortabila si este cea mai utila modalitate de a va mentine departe de expunerea excesiva la soare.

Ultimul aspect pe care il mentionam aici este ca montajul foliei pe geamuri contribuie la adaugarea unui element de siguranta in cazul in care sunteti implicati intr-un incident in trafic, impiedicand raspandirea sticlei in interiorul masinii.

CrisDetailing este partener LLumar de peste 5 ani si in acest timp am efectuat sute de montaje cu un feedback pozitiv de 100%. Am incheiat prietenii cu multi dintre clientii nostri si foarte multi dintre ei ne-au recomandat la randul lor.

Din acest motiv, credem ca e timpul sa ne marim echipa si sa trecem la un nou nivel. Primul pas l-am facut anul acesta in Martie cand am deschis al 2-lea punct de lucru in Sectorul 6 pe Bd. Ghencea nr. 134. Investim in colegi noi, in aparatura si echipamente performante pentru ca vrem sa beneficiati de mai multe servicii cum ar fi colantarile auto.

Localizare pe harta