Inainte sa pleci in concediu..

cris detailing

Mai este putin pina la concediul pe care toata lumea il asteapta. Fie ca pleci la mare, la munte sau in turul Europei cu masina, totul trebuie pregatit din timp.

Masina are nevoie de o revizie generala indiferent ca mergem 200 Km sau 2000 Km. Stim ca ai fost precaut si totul este pregatit pentru o vacanta perfecta. Sigur nu ai uitat ceva?

Iti spunem noi ce probabil ai omis: sa-ti montezi folie auto.

De ce?

Pentru ca iti va oferi un plus de confort in zilele toride in care trebuie sa mergi multi kilometri.  Aerul conditionat rezolva mare parte din problema generata de caldura insa o folie auto de calitate reduce aproape la zero razele UV generate de soare. Pielea dumneavoastra  si a familiei va fi mult mai protejata in orele in care conduceti pe timpul zilei.

Montajul defolie auto se face in aproxmativ 2 ore iar la Cris Detailing daca va programati din timp, aveti garantia ca folia va fi montata la data programata si in cel mai profesionist mod. Folosim doar folie e cea mai buna calitate, autorizata si omologata RAR, in diverse procente de respingere solara.  Montam pe masini doar gamele de top precum AT, ATR, LATI, AIR 75 si AIR 80 BLUE, cu garantie intre 5 si 12 ani si  protectie UV de 99%.

Daca locuiti in Militari sau in apropiere de zona Ghencea unde avem atelierul, daca doriti, ne puteti lasa masina in ziua programarii iar noi va sunam cand este gata. In felul acesta, nu sunteti nevoiti sa pierdeti ore intregi sau chiar o zi intreaga asteptand la un atelier sa va vina randul.

Bineinteles ca puteti  ramane sa urmariti intreg procesul de montare savurand o cafea sau o bautura racoritoare.

Daca aveti deja montata folie auto – echipa Cris Detailing va doreste o vacanta perfecta!

Daca nu aveti – noi va asteptam!