Folia auto încetinește decolorarea suprafețelor interioare

interior auto protejat

Probabil ați observat că tapițeria din mașinile mai vechi este de obicei foarte decolorată. Puteți vedea, de asemenea, o diferență clară în culoarea unei podele (parchet) din lemn de esență tare atunci când un covor este îndepărtat dintr-un loc unde a fost timp de câțiva ani.

Covorul a protejat podeaua de sub el de razele UV și și-a menținut culoarea originală mult mai bine decât podeaua care a fost expusă razelor solare.

Scaunele mașinilor sunt decolorate de razele UV în același mod. Razele UV pot cauza, de asemenea, fisurarea suprafețelor. Pe lângă asta, razele UV îmbătrânesc și pielea. Conform Skin Cancer Foundation, expunerea cronică la radiațiile UVA printr-o fereastră poate accelera îmbătrânirea pielii cu 5 până la 7 ani.

Cum să oprești decolorarea tapițeriei unui autoturism?

Foliile auto pe care noi le aplicăm autoturismelor opresc 99% sau mai mult din radiațiile UV din lumina soarelui, astfel încât prin nuanțarea geamurilor mașinii dvs. veți încetiniți substanțial decolorarea interiorului. Folia auto vă ajută să păstrați interiorul mașinii într-o stare la fel de nouă și astfel să creșteți valoarea revânzării mașinii.

Și pentru că vara se apropie, noi te așteptam in Bulevardul Ghencea nr. 134, vis-a-vis de Stadion.

Aplicăm folie auto LLumar omologata RAR, pe toate tipurile de autoturisme, la cel mai rezonabil pret din București.

Programează-te din timp la telefon: 0784 150 782