De ce se formează bule la aplicarea foliei

bule folie auto

Se spune că aplicarea foliei pe geamuri este dificilă, deoarece bulele se formează foarte ușor între geam și film. Acest lucru este parțial adevărat, montajul foliei nu este chiar atât de dificil dacă aveți folie de calitate, instrumente de calitate și experiență.

Aceste bule se formează dacă ceva redundant, de obicei praf, a ramas între sticlă și film. Praful, părul și alte mici impurități împiedică fixarea foliei și formează astfel o bulă de aer. Aerul poate fi de obicei stors prin străpungerea filmului cu un obiect ascuțit in punctul în care se află praful. Acest lucru, însă, are riscurile sale atunci când vine vorba de aplicarea corespunzătoare a filmului și, pe deasupra, lasă un loc neuniform în film. Din acest motiv, trebuie să se acorde o atenție deosebită curățeniei la instalarea foliei pe geamuri.

Dacă decideți să faceți singuri această oerațiune, puteți evita apariția bulelor provocate de murdărie astfel:

1. Curățați geamurile cu grijă, verificați dacă sunt bine închise și evitați să atingeți partea adezivă a filmului.

2. Curățați bine marginile geamului și chederele.

3. Asigurați-vă că mâinile dvs. sunt curate atunci când lucrați cu folia auto și atingeți partea adezivă doar cu mâinile uscate (și chiar și atunci, doar marginile). Mâinile umede răspândesc mai multă murdărie decât ai crede, chiar dacă par curate.

4. În cele din urmă, întindeți bine folia pe geam și îndepărtați cât mai multă umiditate de sub folie.

Ne putem referi, de asemenea, la bule care apar de la umiditate.

Acest lucru este foarte frecvent și nu este un motiv de îngrijorare. Chiar și cea mai bună racletă nu poate elimina toată umezeala. Umiditatea lipită sub filmul de protecție solară se condensează împreună, formând adesea diferite tipuri de zone asemănătoare cu bule, a căror suprafață poate diferi mult.

Folia auto este confecționată dintr-un material poros și lasă umiditatea să se evapore prin ea însăși lent, îndepărtând simultan aceste așa-numite bule, în timp ce filmul este încă atașat pe geam. Vremea afectează foarte mult timpul de uscare a foliilor.

Sfatul nostru este sa apelați totuși la un atelier specializat. Prețurile montajului de folie auto este accesibil și aveți și certitudinea că folia va fi aplicată corespunzător, evitând astfel apariția acestor bule care, în cele din urmă, vor afecta aspectul și calitatea lucrării.

Dacă sunteți interesat, noi vă așteptăm la Crisdetailing. În atelierul nostru, montajul foliei se face la aceiași calitate indiferent de vremea de afară. Folosim doar gamele de top de la partenerul nostru LLumar precum AT, ATR, LATI, AIR 75 și AIR 80 BLUE cu garanție între 5 și 12 ani și protecție UV de 99%.

Ne găsiti în Bd. Ghencea 134 și puteți face programare prin telefon la numărul 0784 150 782. Vă așteptăm cu drag!