Cum alegem folia auto

folie auto llumar

Nu este un secret faptul ca majoritatea produselor aflate la comercializare, au un fel de “sosii”, produse cu aparenta inselatoare care pentru necunoscatorii originalelor creeaza iluzia incheierii unei afaceri profitabile. Putini stiu insa ca un astfel de produs este supus regulilor naturale ale echilibrului, in speta trebuie sa pierzi ceva pentru a castiga altceva, prin minusculul castig material (de regula aceste produse au preturi mult mai mici ) se pierde consistent la capitolul calitate. Folia auto, caci despre ea vorbim, a aparut ca o necesitate a protectiei impotriva radiatiilor furnizate de soare, mai precis a razelor UV, cunoscand in ultimii ani o crestere a productiei simultana si direct proportionala parca cu gradul de poluare aflat pe un trend ascendent. Cum era de asteptat, in paralel cu aparitia foliei produse la standardele cerute si impuse, au aparut si produse contrafacute, mult mai ieftine, dar cu o durata de viata estimata in luni de zile si nu in ani asa cum este de exemplu folia LLumar.

Ce trebuie sa stie cineva care intentioneaza sa isi aplice o astfel de protectie asupra propriului automobil:

  • In primul rand cunoasterea cu certitutine a producatorului foliei este conditia cea mai importanta; folia LLumar este produsa in SUA si Anglia de compania CPFilms Inc. , companie care activeaza in domeniu de peste 30 de ani si care se ocupa de livrarea de folii protectoare si pentru celebrele zgarie-nori vazute in filmele americane.
  • Aveti incedere in produsele care au specificate pe ambalaje normativele europene EN410 si EN673 si nu in cei care au tiparit coeficienti in IR (Infra Red) deoarece acestea pot fi derutante neexistand un sistem clar de cuantificare a radiatiilor in IR.
  • Un alt coeficient de care trebuie tinut cont este TSER (Reflectia Totala a Energiei Solare) a carei specificare trebuie sa existe pe ambalaj.
  • In ultimul rand, dar deloc nu ultimul ca importanta, il reprezinta montatorul acestor folii, calitatea executiei putand sa pericliteze eficienta produsului. Montatorii autorizati LLumar pot oferi pe langa o calitate a serviciilor ireprosabile, si Certificate care ulterior pot fi folosite la cererea Politiei Rutiere.