Când să ne montăm folie auto: vara sau iarna?

aplicare folie auto

Vă gândiți să montați folie de protecție pe mașină dar nu știți care este anotimpul cel mai potrivit?

Chiar dacă a trecuta vara, folia auto se poate monta în orice anotimp, atâta timp cât în atelierul respectiv există instalație de climatizare. Înă cel mai recomandat este primavara sau toamna datorită temperaturilor blânde și nivelul de umiditate relativ scăzut.

Deoarece aplicarea foliei pe mașină are nevoie de timp pentru a adera complet, vremea poate fi un factor important în calitatea lucrării.

Vara, aerul fierbinte face ca montajul foliei auto să fie realizat mai rapid, ceea ce înseamnă ca timpul de așteptare este mic. În timpul iernii, este posibil să nu aveți posibilitatea să aplicați folia, deoarece vremea rece crește semnificativ timpul de întărire, asta pentru a avea certitudinea ca a aderat foarte bine.

În concluzie, este indicat să montați folia pe mașină pe timpul iernii?

Da! Dacă atelierul are un mediu climatizat și sunteți dispus să acordați mai mult timp pentru montaj, folia auto se poate aplica pe tot parcursul anului, la aceiasi calitate.

Dacă sunteți interesat, noi vă așteptăm la Crisdetailing. În atelierul nostru, montajul foliei se face la aceiași calitate indiferent de vremea de afară. Folosim doar gamele de top de la partenerul nostru LLumar precum AT, ATR, LATI, AIR 75 și AIR 80 BLUE cu garanție între 5 și 12 ani și protecție UV de 99%.

Ne găsiti în Bd. Ghencea 134 și puteți face programare prin telefon la numărul 0784 150 782. Vă așteptăm cu drag!